Heb jij een woning die wel wat groter mag voelen, maar geen idee hoe je dit voor elkaar kan krijgen? Laten we dan beginnen met de online brainstorm! In twee uur bespreken we je woonwensen, leggen we de pijnpunten van de plattegrond bloot, benoemen we de grote pluspunten die nog meer geaccentueerd mogen worden en tekenen we aan een schetsontwerp. De brainstorm geeft je een idee van de mogelijkheden zodat je kan beslissen of je daadwerkelijk stappen wilt zetten tot een verbouwing!

Een belangrijke stap in het ruimtelijker maken van kleine huisjes is het wegnemen van onheldere vormen. De bedstede zorgt voor een onhandige vernauwing, waardoor de ruimte naast het bed niet goed functioneel is in te delen. Het nieuwe ontwerp maakt heldere ruimtes van de aanwezige vierkante meters. Licht, lucht en ruimte!

Deze woning had nog geen keuken, dus er was sowieso een grote verbouwing nodig. Maar er was in verhouding ook erg veel gang. De slaapkamer, waar je alleen maar bent als je moet slapen, had het mooiste plekje aan de buitenplaats. Terwijl de zithoek, waar je veel meer gebruik van maakt, wat weggeschoven lag. In het nieuwe ontwerp is de woning weer ruimtelijk en overzichtelijk. De slaapkamer is een bibliotheek geworden en heeft dus meer functionaliteiten dan alleen slapen. Door de bedstede die je af kan sluiten, heb je overdag niet in de gaten dat de ruimte een dubbele functie heeft.

Contact Us

Vragen of idee├źn? Ik hoor graag van u!