We maken er een
mooie wereld van!

Als architect ben ik er om de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp. En dat is leuk. Want daarvoor moet je elkaar goed leren kennen, je moet elkaar begrijpen en doorvragen. Waar word je blij van? We gaan brainstormen over vragen waar je daarvoor nog niet bij stil had gestaan.

Maar de vraag van de opdrachtgever is niet het enige wat van invloed is, architectuur is meer. Architectuur gaat over materiaalkeuze, groen, vogels, insecten, sociale interactie, geluk en gezelligheid. Het gaat over de veranderbaarheid in de toekomst, maar ook het verhaal over cultuur en geschiedenis.  Het gaat ook om dat we met z’n alleen wat minder gaan verbruiken. Minder energie, maar ook minder materiaal. Duurzame architectuur, zodat we er meer van kunnen genieten.

Ik ben benieuwd naar jouw opgave, laten we er samen wat moois van maken! Op deze pagina een overzicht van de projecten van Made by Phi

Tuinkamer

Wageningen

Dit project is geslaagd want de bewoners worden er blij van. ‘‘Het zit daar zo lekker in de zon’’. Het sluit perfect aan op hun manier van wonen: ruimte om te koken, zicht op de tuin en licht.

De Groene Buurtmakerij

Samen met je buren je straat verduurzamen? Vergroenen? Of gezelliger maken? De Groene Buurtmakerij gaat je helpen! Binnenkort meer informatie.

Bouwen zonder stenen

Soda-fabriek Schiedam

De kracht van dit ontwerp zit hem in het weghalen. Kwaliteit toevoegen door te focussen op wat het gebouw zo bijzonder maakt.

De circulaire architect

V&D Delft

Het gebouw van de V&D was in zijn originele staat alleen geschikt voor één of twee grote functies. Het doel van de transformatie was het gebouw geschikt te maken voor een groter aanbod aan verschillende kleinere winkels en woningen om zo de toekomstbestendigheid van het gebouw te vergroten.

Open source square

Den Bosch

Open Source Square is het openbare plein dat voor iedereen een podium biedt om zijn ideeën ten toon te stellen. Het plein wordt gevuld door middel van Augmented Reality. Bouwen zonder materiaal. Maar als deze toekomst visie je wat te snel gaat, is daar nog café ’t heden.

Verbouwing Ooststeeg

Wageningen

Jaren ’30 woning verandert in een paradijs voor mens en dier. Met veel licht en zicht op de tuin. Hergebruikte materialen, gezonde materialen, nestruimte voor vogels, intensief groen dak, regenwater opvang en duurzame energie.

Woning verbouwingen

Tijdens een brainstorm ontdekken we de verbouwmogelijkheden van uw woning!

't Hartjesveld

Delft

Samen met alle buren zijn we bezig om het pleintje om te toveren tot een mooie buurttuin. Meer nieuws volgt binnenkort

De kerk

Delft

Dit is wel een erg bijzonder gebouw. Een Remonstrantse kerk uit 1896 in een Neo-Romaanse stijl, met zeker geen kinderachtige afmetingen. Maar niemand kent het. Het bestaat niet voor de voorbijganger,
en juist daarom vind ik dit gebouw zo intrigerend.

Door zijn uit het zicht onttrokken locatie, die slechts toegankelijk is via een smalle passage, is er een andere wereld ontstaan. Losgekomen van de dagelijkse sleur betreed je de binnentuin.

Bij Inbo heb ik in 2017 tot en met 2019 meegewerkt aan verschillende projecten. Waaronder:

  • Brede School Rembrandtkwartier Rijswijk
  • Entree Erasmusgebouw Nijmegen
  • De groene kathedraal,  (Tender)
  • Terras voor de hogeschool Utrecht
  • Appartementencomplex Sphinx Maastricht
Contact Us

Vragen of ideeën? Ik hoor graag van u!